Romantisch overnachten op de Veluwe: tips voor stelletjes


Als je op zoek bent naar een romantische locatie om samen met je partner te overnachten, dan is de Veluwe zeker een aanrader. Dit prachtige natuurgebied in het oosten van Nederland heeft een veelzijdig aanbod aan accommodaties en activiteiten die perfect zijn voor een romantisch uitje. In dit blog delen we onze tips voor stelletjes die samen willen genieten en romantisch overnachten op de Veluwe.

De tips

 1. Kies voor een bijzondere accommodatie.
  De Veluwe biedt tal van bijzondere accommodaties waar je samen met je partner kunt overnachten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe boomhut, een romantische pipowagen of een knusse yurt? Door te kiezen voor een unieke accommodatie maak je je verblijf extra bijzonder en creëer je samen onvergetelijke herinneringen.
 2. Maak een romantische wandeling.
  De Veluwe staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte bossen. Maak daarom samen met je partner een romantische wandeling door het natuurgebied en geniet van de rust en stilte om je heen. Kies bijvoorbeeld voor een wandeling bij zonsopgang of -ondergang voor een extra romantische sfeer.
 3. Boek een wellness-arrangement.
  Wil je samen heerlijk ontspannen? Boek dan een wellness-arrangement bij een van de vele wellnesscentra in de buurt van de Veluwe. Geniet samen van een massage, sauna of bubbelbad en kom helemaal tot rust.
 4. Bezoek een romantische stad.
  De Veluwe is omringd door diverse romantische steden die een bezoekje meer dan waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan het historische stadje Harderwijk, met haar pittoreske straatjes en gezellige restaurants. Of bezoek het Hanzestadje Doesburg, met haar middeleeuwse sfeer en prachtige historische gebouwen.
 5. Maak een romantische fietstocht.
  De Veluwe is ook een ideale bestemming voor fietsliefhebbers. Maak samen met je partner een romantische fietstocht door het natuurgebied en ontdek de mooiste plekjes van de Veluwe. Huur een tandem of elektrische fiets en geniet van de prachtige omgeving.
 1. Maak een romantische picknick.
  De Veluwe biedt ook tal van mooie plekken waar je samen met je partner kunt genieten van een romantische picknick. Neem een picknickmand vol lekkere hapjes en drankjes mee en zoek een rustig plekje op in de natuur. Geniet samen van de prachtige omgeving en van elkaar.
 2. Boek een romantisch diner.
  Sluit de dag af met een romantisch diner bij kaarslicht. De Veluwe heeft tal van gezellige restaurants waar je heerlijk kunt eten en genieten van een romantische sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een restaurant met uitzicht op de natuur, of ga voor een knusse bistro met kaarslicht.
 3. Ga sterren kijken.
  De Veluwe biedt ook een prachtige sterrenhemel. Ga samen met je partner ’s avonds sterren kijken en geniet van de rust en stilte om je heen. Neem een deken en wat lekkere snacks mee en zoek een rustig plekje op in de natuur. Kijk samen naar de sterren en geniet van de mooie momenten die jullie samen delen.
 4. Bezoek een kasteel.
  De Veluwe heeft ook een rijke geschiedenis en herbergt verschillende kastelen en landgoederen. Bezoek samen met je partner bijvoorbeeld Kasteel Doorwerth of Paleis Het Loo en waan je even in een andere tijd. Bewonder de prachtige tuinen en parken en geniet van de romantische sfeer van deze historische locaties.
 5. Maak een romantische paardrijtocht.
  Houd je van paardrijden? Maak dan samen met je partner een romantische paardrijtocht door de Veluwe. Geniet van de rust en stilte van de natuur terwijl je samen op een paard door het natuurgebied rijdt. Een unieke en romantische ervaring die jullie niet snel zullen vergeten.

Romantisch overnachten op de Veluwe

Kortom, romantisch overnachten op de Veluwe is zeker mogelijk. Kies een bijzondere accommodatie, maak een romantische wandeling, boek een wellness-arrangement of bezoek een romantische stad. Met deze tips wordt jullie verblijf op de Veluwe een romantische en onvergetelijke ervaring.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *