Over ActiviteitenVeluwe.nl

De natuur is nog zo puur


Wie zitten er achter ActiviteitenVeluwe.nl?

Hoi! Wij zijn Youri, Jarnold, Danny & Leon. Wij zijn 4 enthousiaste studenten die houden van de natuur. Met onze verschillende achtergronden en vaardigheden vormen we een hecht team dat zich richt op het delen van informatie over de Veluwe. Op deze pagina vindt u informatie over ActiviteitenVeluwe.nl. We zijn trots op onze website en hopen dat we anderen kunnen inspireren om deze prachtige regio te ontdekken en te waarderen.

Youri: “De natuur heeft geen haast, maar toch wordt alles volbracht.”

Jarnold: “De Veluwe: waar de natuur je zintuigen betovert.”

Danny: ”Nooit tevreden, anders verbeterd de wereld niet.”

Leon: “De natuur is geen plaats om te bezoeken, het is thuis.”

Wat maakt ons nou uniek ten opzichte van andere websites over de Veluwe?

Wat ons echt uniek maakt is dat wij als activiteitenveluwe.nl de natuurliefhebbers een mogelijkheid bieden om met elkaar een community te creëren. Dit door te kunnen reageren onder alle mogelijkheden van de Veluwe. U kunt dus zelf u mening of ervaring achterlaten over een bepaalde activiteit. En hier kunnen anderen dan weer van leren. Daarnaast kunt u zelf nieuwe/bedachte routes toevoegen aan de website. Door elkaar te helpen in de vorm van reviews, kun jij je perfecte dagje uit of weekendje weg plannen!

Wij hebben op onze website 4 hoofdcategorieën waaronder de activiteiten zijn verdeeld. Deze categorieën zijn Overnachten, Routes, Natuur Cultuur & Historie en als laatste Eten & Drinken.

Bomen op de Veluwe

Contact


Info@activiteitenveluwe.nl

Neem contact op!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Alle rechten ©